Nasza kuchnia

Serwujemy potrawy najwyższej jakości z produktów pochodzących z regionalnych hodowli i upraw oraz owoców i warzyw sezonowych.

Śniadania

To najważniejszy posiłek dnia, od którego zależy nie tylko dobre samopoczucie, ale i zdrowie każdego z nas - śniadanie. Wielu z nas lekceważy je, zastępując wypitą w pośpiechu kawą, tłumacząc się brakiem czasu, dietą, nie zdając sobie sprawy, że bez śniadania nasz organizm nie jest w stanie funkcjonować w pełni sprawnie.

Na śniadania zapraszamy Państwa w godzinach 08:00-10:00

ROOM SERVICE śniadania

Dla tych, którzy cenią sobie dyskrecję i prywatność, chcą delektować się specjałami naszej kuchni w porze śniadaniowej...

Śniadanie do pokoju serwowane po uprzednim zgłoszeniu w recepcji. Opłata za rooom service wynosi 30 PLN 

Obiadokolacje

Zapraszamy do korzystania z obiadokolacji w formie bufetu*.  

Jeżeli stosują Państwo specjalną dietę prosimy o przekazanie takiej informacji do recepcji  minimum 3 dni przed rozpoczęciem pobytu, abyśmy mogli przygotować odpowiednie menu - opcja dodatkowo płatna.

Na obiadokolacje zapraszamy Państwa w godzinach 17:00-19:00.

*przy małej liczbie Gości (poniżej 15 osób) obiekt zastrzega sobie prawo do zmiany sposobu podawania posiłków z bufetowego na serwowany.

Wyjątkowa kawa

Marka "Specjalista Caffé Hausbrandt" została założona w Trieście w 1892 roku przez kapitana statku handlowego Hermann ‘a Hausbrandt'a.

Palarnia Hausbrandt stała się pierwszą firmą oferującą wypaloną i zapakowaną kawę, a także jako pierwsza przedstawiła logo firmy na filiżankach.

Delektuj się

Na poranne przebudzenie oferujemy kawę Hausbrandt Venezia. Harmonijne połączenie Arabiki i Robusty o mocnym, wyrazistym smaku, stwarza produkt o mocnej osobowości i pozostającym w pamięci zmysłowym smaku.

Popołudniowa kawa Hausbrandt Superbar to już relaks i rozkoszowanie się smakiem. Ciemno palona mieszanka nadaje tej kawie głębokiego wyrazu, a w posmaku wyraźnie wyczuwalne są orzechy z mleczną czekoladą.

Herbaciany wachlarz smaków

Firma została założona we Frankfurcie nad Menem w 1823 roku przez Johanna Ronnefeldt'a. Ronnefeldt jako ekspert herbaciany specjalizuje się w selekcji, imporcie oraz mieszaniu wyjątkowej jakości liści z najważniejszych światowych regionów uprawy herbaty. 

Dla koneserów proponujemy herbatę Ronnenfeldt o niezwykłych właściwościach. Herbata wysokiej jakości przeznaczona dla najlepszych hoteli. Do dyspozycji gości jest wachlarz smaków zarówno w formie sypanej jak i herbat ekspresowych.

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij